• Decrease font size
  • Reset font size to default
  • Increase font size

A képek megtekintéséhez az Adobe Flash Player letöltése szükséges.

Belepillanthatunk a cserkészek titkos aktájába

SHIELD – 121. sz. „KÓSZA BOGYÓ” fedőnevű küldetés titkos aktája

A SHIELD értesülései szerint a HIDRA nevű terrorszervezet ismét megsemmisítő csapásra készült világunk ellen. Ennek megakadályozására 2012. október 20-án 19:00-kor néhány, mindenre elszánt kósza Kecskemétre utazott, hogy feladatukat megkapva kezdetét vehesse egy világszintű mentőakció. Legelőször fényképes dokumentációk készültek a kószákról, így az akció után könnyen felmérhető volt a veszteségek listája. :)

A küldetés: bejutni a HIDRA védett főhadiszállására, majd hatástalanítani a központi számítógépet. A feladat elvégzéséhez az őrsökre bontott mentőcsapatoknak a HIDRA szervezetbe beépült SHIELD ügynökökkel kellett felvenniük a kapcsolatot, akik fontos eszközöket és információkat adtak át az nekik.

Az őrsök sohasem voltak egyedül. Szükség esetén felhívhatták a SHIELD Tudakozót, ahonnan segítséget kérhettek, ha valahol elakadtak, vagy épp veszélyhelyzetben érezték magukat. A Tudakozó ügynökei mindenre fel voltak készülve, az eseményeket pontról pontra követték, így az irányítás biztos kezekben volt. Az éjszaka folyamán az őrsök megszerezték az ellenség főhadiszállására való bejutáshoz szükséges kulcsokat és jelszavakat, továbbá a számítógép hatástalanítására szolgáló adathordozókat és kódokat.

Az este végén minden szál összeért és a küldetést is sikeresen teljesítették, így a világ (és a "jakós doboz") ismét megmenekült. A SHIELD vezetősége kitüntette az akcióban részt vett ügynököket és új tagokkal bővítette az ügynökség létszámát. Ezután lehetőség volt a jól megérdemelt pihenésre, de a kószák egy része időt és energiát nem sajnálva tovább edzették magukat egy maratoni puszicsatával, néhányan megcsodálták a tiszteletükre rendezett csillaghullást (de lehet, hogy csak Thor szórakozott velük), mások pedig a sötétben Slender Man-t kergettek. Ez mind nem jöhetett volna össze, ha a SHIELD vándor ügynökrészlege nem épült volna be a HIDRA szervezetébe. Ezúton is köszönet Nekik!

A fotók pedig a galériánkban vannak: http://vetessy.hu/galeria/2012/Kosza-bogyo/

Tóth Laci, rajparancsnok

Forrás: http://vetessy.hu/hirek/SHIELD-121-sz-kosza-bogyo-fedonevu-kuldetes-titkos-aktaja

 

 

"Erős torony az Úr neve, oda fut az igaz, és védelmet talál."

/Példabeszédek 18,10/

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2016. évről

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2015. évről

A Kecskeméti Református Kollégiumi Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2014. évről

Lelkigondozás

SKYPE: lelkigondozas1
Telefon : 06-1-201-0011

TIOP-1.1.1-07

"Informatikai infrastruktúra fejlesztése a Kecskeméti Református Egyházközség iskoláiban"

"A Kecskeméti Református Egyházközség új informatikai eszközei már a gyakorlatban is bizonyítottak"